>> besöksräknare
besöksräknare danneKarlsen -

Vacker Tisdag!

En mycket fin och härlig hösttisadag vaknade man upp till idag..! Familjen somnade kl 03.00 inatt inklusive mig slälv faktiskt! Ebba var pigg som en lärka hon var inte så värst grinig eller så bara pigg! Hon låg mest och stirra med sina tefatsögon och smålog lite... Hon är så söt så man kan ju inte sluta kolla på henne heller..! Sen fån kl tre i natt fram till kl tio fick vi sova i ett svep! Kanske betydde mest för kära mamma Johansson :) Nu blir de gröt och ägg till frukost/lunch sen tar jag nog med familjen ut på en höstpromenad...Mest för hundarnas skull idag faktiskt! 

Igår Kom hyresvärden Uffe hit med den utlovade rörmockaren..Vi gick in badrummet och skulle se vad de fanns för möjligheter..De är ju inte så där överdrivet stort vårat badrum..Så mina förhoppningar har ju inte varit så där jätte stora om att få hit en tvättmaskin..Uffe körde direkt igång och såg möjligheterna att kunna trycka in en tvättmaskin nånstans han mätte och mätte och försökte få gehör från rörmockaren som såg allt annat än förhoppningsfull ut! Han stod mest tyst och såg uppgiven ut..Men här måste ju gå bra sa uffe va? va? va? Nja sa rörmockarn ja men de msåte väl gå sa Uffe som började bli mer och mer irriterad på rörmockarn..Rörmockaren började tillslut att böja sig ner och mäta lite mest nog för att lugna ner uffe som hade börjat gå i taket där inne..Jag i min tur försökte att flika in till Uffe att ja men alltså blir de bökigt så är de ju som de är! De är ju som sagt inget måste..Men Uffe verkar ha bestämd sig! hahaha ja vi får se vart de här slutar..Stå på dig Uffe!! :)

Hjältarna Vann igår med 4-3 efter en mindre bra genoförd match! De roligaste tycker jag är att få käft på alla jävla journalister som efter matchen mot Rögle  var så jävla snabb på att hänga ut MoDos första kjedja som har dominerad hela säsongen totalt i elitserien i år..När dom då i en match drar på sig några tior och kanske inte har nån super dag så är de som att alla journalister tänker ÄNTLIGEN får vi trygga ner dom och skriver att nu är superkjedjan en buskjedja igen och att de är typ där dom hör hemma.:!! Vad gör dom jo Skröder går in och hänger tre kassar ( Ett äkta hattrick dessutom ) Zuccarello assar till två och Susse till ett! Dom gör alltså 6 poäng i lag och har totalt på 19 matcher gjort 71 poäng ..Helt otroligt! Nu leder hjältarna serien! Susse 1:a Skröder 2:a och Zuccarello 3:a i den totala poängligan! Måste kännas förjävligt för alla journalister på kvällstidningarna och tv!
De här blev även Magnus wernbloms sista match! Otroligt tråkigt!

Nu ska jag äta!

/ D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0