>> besöksräknare
besöksräknare danneKarlsen -

Turbulent!

Hej igen alla blogglovers!!

Den senaste veckan har varit lite turbulent milt sagt!! Theo vår lilla gubbe fick akut åka in till sjukhuset natten mot fredag.. Han hade några dagar haft feber som ej ville ge med sig även fast vi gav honom alvedon. Vi var även upp ett par svängar till akuten innan också men då skickade dom bara hem oss.. De ska ju egentligen inte gå att en sån lite under ammning ska få feber... När Hanna kom in på Torsdagnatt så togs ett urinprov som visade sig vara ilskt! Då fick vi veta att Theo drabbats av urinbäcksinflammation.. Vilket är att inte allt urin kommer ut när han kissar.. vilket medför bakterier i njurarna! Han sattes på antibiotikabehandling och de resulterade i att han blev mycket piggare efter några dagar! Igår fick Hanna och Theo komma hem och i natt fick dom sova hemma igen.. Känns skönt att de är på väg åt rätt håll :) Även andra ifektionprover har tagits men de har vi inte fått svar på ännu... Samt ett allergitest som inte gav nå utslag!

Jag och min kära dotter Ebba " Fullt ös medvetslös" Johansson har alltså varit själv hemma några dagar! De har gått jätte bra.. Vi har lekat och härjat! Nu hade man ju fullt med tid att roa henne.. Vi var även uppe på sjukan och hälsde på på dagarna :)

Nu är familjen intakt igen och alla känner sig pigga och friska ( Peppar peppar) De senaste året har kantas med Svininfluensa, Lunginflammation, Bihålsinflammation, Magsjuka och en massa andra skavanker.. Nu hoppas jag vi gjort bort allt vad skukdomar heter och får vara pigga ocg friska ett tag. :)

Modo Vårat hjärtelag ( Eller hur Danne?? ) :)

Dom har senast veckan torskat mot FBK hemma med 3-0 Tagit svenskt rekord i att gå mållös längst! Samt har dom gjort två rejäla upphämtningar mot SSK och Brynäs dom två senaste matcherna.. Mot SSK hamnade vi i underläge 2-0 efter att Pierre Hedin gjort sina två första poäng för säsongen och bägge var mål! Typiskt! Sen Lyckades vi vända på steken och vinna med 4-3 efter förlägning. Sen mot Brynäs igår så lyckades vi efter att ha hamnat i 3-0 underläge efter 10 min vända och vinna med 4-3 efter straffar.. Även om de är sjukt dåligt att vi hamnar i såna undelägen så är de grymt starkt och viktigt för moralen att lyckas vända och vinna såna matcher!

Timrå på Torsdag nästa!

Ja de känns grymt tufft! Men de kan gå om vi gör en exemplarisk match!

Hörs

/ D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0