>> besöksräknare
besöksräknare danneKarlsen -

Hockeykväll

Ikväll bär de av till Gustafsson! Ska se matchen där tillsammans med ett gäng dårar! Gustafsson har vid varje bortamatch hockeykväll hemma hos honom! De är bara speciellt inbjudna som får komma

Egentligen så tycker jag mest om att se matcherna i min ensamhet! Men desto trevligare är de ju så klart att se med grabbarna!

Tips ikväll! 5-2


Fixat!

Idagarna har jag fixat och donat här hemma.. För er som inte vet så köpte vi hus i sommras! Vi bor numera i bonäset.. Ett förträffligt och underbart ställe för en familj att bo i! Mycket barnvänligt och bra område som är beläget vid havet..

Efter en hel del renovering så har garaget fyllts på med skräp och rat så nu va de hög tid att köra iväg eländet till tippen.. Jag körde en jäkla massa vändor, men nu är de borta och jag har städat och gjort fint! Nu ska jag bara fixa en arbetsbänk och en verktygstavla.. Jag trivs väldigt bra där ute och få fixa å dona :) 

Idag så har jag och min kära dotter krattat gården.. Hon gjorde ett mycket bra arbete! Hon körde sin lilla skottkärra och krattat med sin lilla kratta för fulla muggar!

Modo då!

Ja Matchen mot Luleå gick ju sådär!! Förlust med 1-0 och hela 13 skott mäktade vi med! Bedrövlig offensiv minst sagt! Men defensiven desto bättre! Tycker vi visar en betydligt mer kämparglöd och offervilja i år jämfört med ifjol och året innan de... Nu kan jag ta en förlust på ett helt annat sett när man ändå ser att laget krigar och försöker.. Men visst allt handlar ju om att vinna..

Och bortaspelet är inte direkt glimmrande! I lördags åkte vi ytterligare på en förlust mot domarna nä förlåt frölunda! Helt sjukt vilka enorma misstag domarna bjöd på och som tyvärr bara drabbade Modo!! ett matchstraff som va totalt fel en 2+10 som va minst lika fel! 1-0 målet lika så ( solklar spark!) De är väl så att Nubben Norberg och Adrian helt enkelt insett att de är billigare att köpa domarna än att köpa svindyra finska spelare!

Ny match imorgon! HV på bortaplan står på programmet.. Tufft nå fruktansvärt! Och jag måste nog medge att de bli 3:e raka förlusten!

Nä dax att fika och sen sova!

Hörs!

/ D


OJ oj oj!

Jag sitter och funderar över denna blogg.. Kanske ska jag göra ett sista desperat försök att få liv i den igen??

Jag kommer att huvudsakligen fokusera på mitt stora intresse hockey men även övrig sport! Min kära sambo tillika mor till mina två älskade barn har en blogg som handlar om dom och de övriga som händer i våran familj.. Så de känns onödigt att ha två lika bloggar.. De blir lite kaka på kaka! Men för de är de inte sagt att de inte kommer att dyka upp mycket om familjen på min blogg! De är ju ändå de som är störst och de absolut bästa i mitt liv!

Så till Hockeyn! Modo har börjat riktigt bra måste jag säga, dom spelar en aggresiv och fartfylld hockey och har väl bara gjort en dålig match hittills av dom 11 som är spelade och de var mot AIK borta.. Men styrkan i att komma tillbaka och kanske göra en av dom bästa matcherna sen guldåret hemma mot HV matchen efter är grymt imponerande.. 

Idag möter vi Luleå borta första av dom tre matcherna i de sk roadtrippen.. Luleå har verkligen fått allt och stämma och alla i laget verkar spela sitt livs hockey för tillfället! Kommer att bli grymt svårt att få med sig poäng därifrån, men vågar modo spela samma spel som dom bjuder på hemma i fjällräven så kan de mycket väl gå vägen. Luleå bör väl komma ner på jorden också tycker man.. Torsk senast med 3-0 och totalt chanslös mot Färjestad kan både vara till fördel och nackdel för modo ikväll!

Fördelen är väl om de kanske sätter sig lite i huvudet på luleåspelarna att dom som sagt kommit ner på jorden.. Nackdelen är att dom känner en enorm revanchlusta och går ut och kör över allt och alla! Vi får se

Modo ryktas jag den stora och tunga finska poängmaskinen Tuomas Pihlman som på 146 matcher i sm-liga gjort 150 poäng! Vilket är grymt imponerande! Man kan ju hoppas att vi knyter till oss honom.. Men jag tror inte direkt vi är ensama om att vilja ha hans signatur!

Mitt tips ikväll: 3-4 efter starffar!

Hörs!

RSS 2.0