>> besöksräknare
besöksräknare danneKarlsen -

Mitt OS-Lag

 Målvakter:

  • Henrik Lundqvist    
  • Jonas Gustavsson   
  • Stefan Liv


  •  Backar:

  • Niklas Lidström
  • Niklas Kronwall
  • Tobias Enström
  • Mattias Öhlund
  • Alexander Edler 
  • Henrik Tallinder
  • Douglas Murray 



  •  Forwards:

    • Peter Forsberg
    • Daniel Alfredsson
    • Nicklas Bäckström       
    • Henrik Sedin
    • Daniel Sedin
    • Loui Eriksson   
    • Henrik Zetterberg
    • Johan Franzen
    • Tomas Holmström
    • Samuel Påhlsson  
    • Mikael Samulsson
    • Fredrik Sjöström
    • Mattias Weinhandl          

    Reserver om nån av dessa inte kan vara med:

            Niklas Hjalmarsson, Johnny Oduya, Patrik Hörnqvist, Tony Mårtensson, Jakob Markström


    Trevlig Helg!


    /D 


    En Torsdag!





    Idag jobbar Mamma Johansson! Så Pappa och Ebba har hela dagen för sig själva! Just nu så sover lillsnytet men när hon vaknat och ätit gröt så blir de ut med pulkan en sväng..Hon tycker att de är helt underbart! :) Synd bara att de är runt 17 minus ute! Men de är bara att pälsa på sig så går de bra!

    Skönt att de äntligen blivit riktig vinter! När denna årstid får vara som den är just nu så är de en underbar tid på året!
    Fast de har ju sina nackdelar också med att de är så kallt, typ om man skulle få punktering efter E4:an vilket va just de som inträffade för mig under gårdagen! Jag va på väg till jobbet då jag strax innan Idbyn hör och känner hur de börjar durra. Så jag svänger direkt av in i en parkeringsficka,Som tur va så dök de upp en precis för jag körde nämligen i enkelfil där de var mitträcke! Jag klev ur bilen och såg att de blivit punktering på höger framdäck! Jaha bara att börja ta fram reservdäck domkraft osv.. Först hittade jag ingen domkraft så jag ringde min kära far och kolla om han kunde komma med en domkraft! Ja ha skulle komma,..Men precis när jag lagt på så hittade jag den suveräna bildomkraften. Så jag började att lätta på muttrarna och hissa upp bilen vilket tar typ en halvtimme känns de som med en sån där handvev! Väl när farsan kom så var de bara att knacka lös däcket som satt fast rätt rejält! Sen på med reservdäcket som man lätt skulle kunna förväxla med ett cykeldäck! tillslut kunde jag återta färden mot jobbet och hann precis stämpla in innan kl passerat 14:00 :) Men de jag skulle komma till va ju att fy satan vad kallt om fingrarna de va! inte så lätt att byta däck med tjocka vinterhandskar på sig!

    Kännde att jaha de här extraskiftet som jag tog på mig igår blev som att jobba gratis eftersom jag skulle va tvungen att köpa ett nytt däck!

    I morse åkte jag ner på OK för att köpa ett nytt däck och få de pålagt på fälgen men som tur va så kunde vi rädda de gamla däcket :) Så istället för en kostnad på 1300-1500 kr så blev de istället bara 200 kr!

    I övrigt på jobbet mitt så råder de varslingstider! Vecka 2 är de nu sagt att vi ska få reda på vilka som blir kvar och vilka som får går hem!

    De känns väl både bra och dåligt! Har absolut ingen aning hur jag ligger till!

    Nu ska jag dricka varmt kaffe medans lillan sover! När hon är vaken så hinner man inte dricka så mycket medans de är varmt :)

    Må fridens liljor kanta er väg!

    / D

    Ebba i pulkan!




    Ebba ute och åker pulka! En riktigt favoritgrej kan jag lova att detta var! :)


    Äntligen vitt!





    Mycket trevlig dag man vaknade upp till idag! Alldeles vitt när man tittade ut genom fönstret. Idag var de en annorlunda morgon som aldrig någonsin skådats, Ebba klev upp sist utav alla idag närmare bestämt kl 09.30! :)

    Idag ska Mamma Johansson jobba mellan kl 12-17 så jag och Ebba tänkte ta en sväng ut och äntligen  ska Ebba få åka lite pulka! Sen ska vi eventuellt också ta en sväng ut till Öviks Marina med farbror Fritte där Ebba ska få kolla på skotrar,båtar mm :) Sen hoppas vi även på att Frittes bror Niklas bjuder på de omtalade goda kaffet där ute! De ska bli en mycket trevlig dag!

    Skönt att de äntligen har blivit vitt ute! De känns verkligen i kroppen och humöret vad mycket de gör..Allt blir mycket trevligare! Hoppas nu detta får hålla i sig över hela julen!

    MoDo

    MoDo har verkligen spelat upp sig dom senaste 10-15 omgångarna även om de har lite väl många kryssmatcher! Nu går vi till juluppehåll med 2 poäng från en slutspelsplats! 24 matcher återstår när serien drar igång igen på annandagen! MoDo tar då sig an Timrå i Eon arena Och de kan vara den första matchen denna säsong som vi har ett skadefritt lag att ställa upp med.. Får vi spela med de laget under större delen av dom 24 matcher som återstår jag då är jag säker på att vi tar oss till slutspel! Väl där kan allt hända.

    Ska man sumera denna säsong hittills så är de inte svårare än att vi gick in i denna säsong med en väldigt tunn trupp som säkert skulle kunnat hävda sig bra utan nån skada..Men tyvärr så blev de inte så utan vi åkte på massor med skador på såväl nyckelspelare som breddspelare! Susse borta dom 25 första matcherna va enormt tugnt! Han beyder oerhört mycket för detta lag!

    Foppa och Näslunds beslut va oerhört viktigt och fruktansvärt stort även att dom äldre spelarna i truppen gick in och bidrog med pengar till spelarköp vilket gör att man får tårar i ögonen av dessa sympatiska och hjärtfulla spelare! OERHÖRT OERHÖRT STORT!!!! Efter de så känns de som att de blev en helt annan trygghet och vilja i laget!

    Nu tror jag denna säsong kan sluta riktigt roligt!

    Lite ris och ros:

    EEEEE

    Hannu Pikkarainen: En fullständigt lysande nyförvärv jag verkligen älskar att se denna man på isen..Kan vara ett dom bästa backnyförvärv MoDo gjort! Hoppas vi kan signa upp honom några år framöver.

    Mats Zuccerallo Aesen: En riktigt skön och fruktansvärt bra spelare.. Han fullständigt bar laget på sina axlar dom första 21 omgångarna hade de inte varit för honom tror jag knappt vi hade kunnat reda upp denna säsong med Foppa och Macke! Sista omgångarna har han väl inte varit fullt lika dominant men de är inte så konstigt när man har legat på en istid runt 30 min många matcher!


    EEEE

    Peter Forsberg: Oj oj oj vilken spelare. Han är fullständigt outstanding när han spelar! Får han nu vara pigg och hel ett tag framöver så kommer han fullständigt ösa sönder allt och alla i serien! fem stycken E hade varit givet om han inte varit skada så mycket!

    EEEE

    Markus Näslund: Han visar verkligen motsatsen till alla som har muttrat att han inte har nå hjärta för klubben! Först tar han ett uppdrag som styresledamod i föreningen sen när laget både är tunt och går knackigt så väljer han att snöra på sig grillorna och spela för klubben! Han har även gjort de bra! Visst några mer mål hade man önskat sig av honom! Men oj vilken kämparglöd och vilja han visar..Svårt att tro att han var less på hockey i våras! Han Ligger likt som Foppa väldigt nära 5 st E och kommer nog hamna där när jag slutsumerar säsongen!



    EEE

    Morten Madsen: Kanon att vi lyckades hitta ett sånt guldkorn när den ekonomiska situationen var som tyngst.Skönt att vi har honom nästa säsong, Han blir bara bättre och bättre! Jag har samma Motivering när de gäller Magnus Häggström!


    EEE

    Dan Hinote: Har bara hunnit med 3 matcher men han kommer bli oerhört viktig och han är verkligen älskad av fansen..Vilket nog också är ömsesidigt!

    EE

    Niklas Svedberg: Nu dom senaste matcherna har han verkligen börjat växa fram till en riktigt stabil elitseriemålvakt.

    EE

    Per Åge Skröder: Har börjat komma igång bra på senare tid..Hade problem i början. Men att klassa han som årets näst största flopp som Magnus Nyström gjorde är tamme fan tjästfel i stor bemärkelse av en sån pass stor hockeyskribent! Fan karln har ju trots allt gjort 24 poäng varav 12 mål och är 4:a i målligan! Galet Nyström riktigt jävla galet av dig!

    - E

    Daniel Sondell: Jag känner mig fullständigt rånad här! Man trodde man skulle få en stabil och bra elitserieback men fy fan karln är under all kritik! Jag ska väl inte säga Att han är sämre än Pierre Hedin! Men av de Sondell visat upp hittills så vette fan om han är så mycket bättre!

    - E

    Roman Malek: Här hade vi hoppats på en rejäl stabil målvakt som kunde stå på huvudet och ensam vinna matcher åt MoDo. Jag nöjer mig med att säga de blev tvärt om! Visst han har väl inte fått över mycket med chanser!



    I övrigt är de bara att ge en eloge till alla i laget! Alla har bidragit med sitt till den vändning som nu laget är inne i! 7 matcher utan förlust är bra!


    / D 

     


    RSS 2.0